Съветникът на служебния министър на културата Велислав Минеков и прясно

...
Съветникът на служебния министър на културата Велислав Минеков и прясно
Коментари Харесай

СКАНДАЛ: Началник в НДК изби рибата - лъсна като пръв путинофил

Съветникът на служебния министър на културата Велислав Минеков и прясно назначен за член на Борда на шефовете на НДК - тричащият " пумияри " Светослав Трайков, още веднъж мазета рибата - този път с доказателство, че не просто е правилен на рублите, само че е и пръв почитател на мракобесния Владимир-Путинов режим и експанзията в Украйна. 

Серия негови мнения лъсна довечера във фейсбук и нажежи пристрастеностите. От тях се чете ясно, че Трайков не просто намира за клети " поддръжниците на киевския режим ", само че и признава, че избира рублата като валута, в която да държи персоналните си средства. 

Алкохолният джигит на пътя с постановена присъда, който поредно пърха като пеперуда от ГЕРБ през партията на люспите от Бойко Борисов " БАСТА " отпред с Мирослав Найденов, а по-късно става член на ББЦ на Николай Бареков и пръв гушвач на Мая Манолова по време на митингите през 2020 година, " свети " с трактовка на режима на тока в Украйна: 

" Ние сме си добре, мислете за киевския режим, поради който половин Украйна е без ток... " на фона на яростните ракетни удари, заповядани от Кремъл в последните дни. 




ТЕМА преди 1 ден 6167 преди 1 ден 617 преди 4 дни 7278
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР