Съветникът на министъра на вътрешните работи на Украйна Антон Герашченко

...
Съветникът на министъра на вътрешните работи на Украйна Антон Герашченко
Коментари Харесай

Дугин категорично постави Русия на страната на Иран в израелския конфликт

Съветникът на министъра на вътрешните работи на Украйна Антон Герашченко се възмути в своя акаунт в Х от обява на Александър Дугин. Дугин, един от идеолозите на режима на Путин, разгласява манифест в канала си в Telegram.

Манифестът гласи, че Русия е на страната на Иран: „ Без значение по какъв начин се отнасяме към евреите и мюсюлманите, въпросът е фундаментален: Иран е наш другар, съдружник и брат, който поддържа Русия по време на потребност, само че Израел не е. Той е васал на Съединените щати. Въпреки че мнозина в Израел не схващат Русия от позиция на СВО (специална военна интервенция, както назовават войната в Русия, б.пр.). Израел не поддържа дейностите на Путин, само че и не ги осъжда.

Същевременно Израел е мястото, където предателите и отявлените сътрудници на нашия смъртен зложелател, Запада, бягат от Русия. Това е просто нещо, което всички остарели и нови патриоти на Русия би трябвало да помнят: Иран е безспорен другар на Русия, а Израел е условен. И всички тези, които мислят по различен метод, не са напълно чисти пред съветския народ, който в този момент е в смъртна борба с световния зложелател. Глобалистите на Съединени американски щати, против които сме във война в Украйна, са подкрепяли изцяло Израел. Както и Украйна. Това е сериозното. Всичко друго е по-малко съществено. Сега логиката на Сталин става по-ясна. Той беше за Израел, до момента в който Израел беше за нас. Той стана срещу него, когато Израел мина на страната на Запада. Геополитиката е доста по-важна от етническите и религиозните благосклонности и антипатии. Очевидно си коства да поддържаме тези в Израел, които ни поддържат. Но дано бъдем почтени: кой от политическото управление в действителност ни поддържа? И какво включва тази поддръжка? Какво тъкмо? С Иран е ясно. Там сме подкрепени от Рахбар, президента Раиси, Корпуса на стражите на ислямската гражданска война (IRGC) и всички консервативни сили. И те са на власт в Иран, те ръководят и са виновни за своите съюзи и съглашения. "
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР