Съветът за национална сигурност и отбрана на Украйна реши да

...
Съветът за национална сигурност и отбрана на Украйна реши да
Коментари Харесай

Украйна забрани дейността на 11 проруски партии

Съветът за национална сигурност и защита на Украйна реши да забрани по време на войната 11 политически партии, считани за проруски, измежду които има доста представители на някогашната ръководеща Партия на районите на някогашния украински президент Виктор Янукович.

Сред неразрешените са " Опозиционна платформа - За живот ", " Опозиционен блок ", партиите " Шария ", " Наши ", " Лява съпротива ", " Съюз на левите сили ", " Прогресивна социалистическа партия на Украйна ", " Социалистическа партия на Украйна ", " Партия на социалистите ", блок " Владимир Салдо ".

" Всяка активност на политиците, ориентирана към разединение или съдействие с Русия, няма да успее, а ще получи изострен отговор. Решението на Съвета за национална сигурност и защита на Украйна се стимулира с пълномащабната война, разгърната от Руската федерация, и връзките на някои политически структури с тази страна. Във видеообръщение президентът Володимир Зеленски изясни, че възбраната важи по време на военното състояние.
 Зеленски разгласи военно състояние за цяла Украйна
Зеленски разгласи военно състояние за цяла Украйна

Разговарял е с Джо Байдън…

Украйна блокира и 1500 съветски осведомителни ресурса , " разпространяващи агитация и дезинформация ".

Какво се има поради под осведомителни запаси не се прецизира в известието на Националната полиция на Украйна, оповестено в Telegram.

Блокираните канали са имали публика от към 15 милиона души . Отделно от това бяха блокирани 3178 изявления , оправдаващи военни закононарушения и гибелта на украински цивилни жители, се споделя в изказването.

Националната полиция изяснява, че блокирането се прави след сигнали на консуматори и оценка на наличието на изявленията.
 Путин публично стартира война против Украйна Обновена
Путин публично стартира война против Украйна

Очевидци оповестяват за гърмежи в украински градове…
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР