Съветът на община Смолнинское в Санкт Петербург предложи Държавната дума

...
Съветът на община Смолнинское в Санкт Петербург предложи Държавната дума
Коментари Харесай

Руски депутати предложиха Държавната дума да обвини Путин в държавна измяна

Съветът на община Смолнинское в Санкт Петербург предложи Държавната дума да упрекна съветския президент Владимир Путин в държавна измяна, с цел да го в профил от служба. Това заяви депутатът Дмитрий Палюга.

Петербургски депутати считат, че решението на Путин да стартира нашествието на съветската войска на територията на Украйна вреди на сигурността на Русия и нейните жители. Решението, както отбелязва Палюга, беше взето от болшинството от присъстващите депутати от Смолнинское.

Депутатите настояват, че младежи умират и стават инвалиди във войната в Украйна, а съветската стопанска система страда. След началото на съветската инвазия блокът на НАТО стартира интензивно да се уголемява на изток и Украйна стартира да получава от ден на ден и повече оръжия, макар че задачите, които Путин употребява, с цел да оправдае военната експанзия, са противоположни, споделиха те.

През март, малко след началото на съветската инвазия в Украйна, Смолнинският съвет изпрати парламентарно искане до Путин с апел за преустановяване на кръвопролитията, евакуиране на войските от Украйна и оставка.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР