Саутхямптън назначи Ръсел Мартин за мениджър на отбора с тригодишен

...
Саутхямптън назначи Ръсел Мартин за мениджър на отбора с тригодишен
Коментари Харесай

Обявиха новия мениджър на Саутхемптън

Саутхямптън назначи Ръсел Мартин за управител на тима с тригодишен контракт, като някогашният бранител напуща същия пост във втородивизионния Суонзи Сити, оповестиха от клуба.

Английският отбор изпадна от Висшата лига предишния сезон и 37-годишният англичанин е претрупан със задачата да ги върне назад в елита.

За мен е привилегия да приема тази опция да повеждам Саутхямптън, клуб с толкоз богата история. Целта ми е да върна този тим там, където му е мястото – в елитката дивизия на британския футбол. Готов съм за това предизвикателство и ще дам всичко от себе си, с цел да реализира тази цел и да покажа на последователите тим, който да ги кара да се гордеят ", сподели Мартин.

Специалистът пое Суонзи преди акцията 2021/2022 и изведе уелския клуб до 15-о място през първия си сезон, по-късно до 10-о място през предишния сезон, като със единствено 3 точки изпусна място в плейофите.

" Той е извънредно подобаващ за това, което се опитваме да реализираме, с огромен опит в развиването на млади, надарени играчи, които да осъществят своя капацитет и да реализират резултати на терена ", сподели новият футболен шеф на " светците " Джейсън Уилкокс.

Мартин имаше малко повече от година до края на контракта си със Суонси, откакто подписа тригодишен договор през 2021-а.

" Клубът стои твърдо в убеждението си, че ни се дължи цялостна отплата за Ръсел и ще продължим да работим старателно, с цел да защитим ползите си, оповестиха от управлението на Суонзи./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР