Саутхемптън и Тотнъм завършиха при резултат 3:3 в мач от

...
Саутхемптън и Тотнъм завършиха при резултат 3:3 в мач от
Коментари Харесай

Геройски Саутхемптън измъкна точка в самия край срещу неуверен Тотнъм

Саутхемптън и Тотнъм приключиха при резултат 3:3 в мач от 28-я кръг на Висшата лига. Головете за " светците " бяха дело на Че Адамс, Тио Уолкът и Джеймс Уорд-Праус, а за " шпорите " точни бяха Педро Поро, Хари Кейн и Иван Перишич. След това тъждество Саутхемптън остава на 20-а позиция с 23 точки, до момента в който Тотнъм е 4-о място с 49 пункта на сметката си.

През първото полувреме нямаше доста голови положения, само че за сметка на това се контузиха по двама играчи от всеки тим и бяха осъществени общо 4 насилствени смени до почивката. В продължението на първата част Педро Поро доближи до ужасно извеждащо подаване и невъзмутимо изстреля топката в горния десен ъгъл - 1:0 за Тотнъм.

Второто полувреме стартира стремително, откакто секунди след подновяването на играта Че Адамс се отскубна и нанесе презицен удар, с който преодоля вратаря, а топката се озова в долния ляв ъгъл - 1:1. В 65-а минута Хари Кейн получи превъзходен пас и се извиси високо сред двама бранители, с цел да насочи удар с глава, който бе неспасяем за Гавин Базуну - 2:1 за Тотнъм. Десетина минути по-късно Иван Перишич опита шанса си от границата на пеналтерията и с невероятна мощ не остави късмет на вратаря на " светците " - 3:1 за Тотнъм.

Саутхемптън съумя да реагира единствено две минути по-късно, като Тио Уолкът връхлетя върху отскочила топка в наказателното поле и преодоля вратаря с удар в долния ляв ъгъл, правейки резултата 2:3. В продължението на мача " светците " имаха прененции за дузпа, а съдията уточни бялата точка. Решението на арбитъра бе прегледано от ВАР, а най-после и доказано. Джеймс Уорд-Праус се нагърби с осъществяването и извърши феноменална дузпа, която бе неспасяема за Фрейзър Форстър - 3:3. 

Това бе и всичко от конфликта, а двата тима си поделиха точките.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР