Саудитска Арабия планира да инвестира в повече от 25 земеделски,

...
Саудитска Арабия планира да инвестира в повече от 25 земеделски,
Коментари Харесай

Саудитска Арабия инвестира масирано в петролни, газови и земеделски проекти в Русия

Саудитска Арабия възнамерява да влага допълнително от 25 аграрни, петролни и газови плана в Русия . Това оповестиха от Министерството на индустрията и търговията на Русия, представени от съветските медии.

По-рано министърът на индустрията и търговията Денис Мантуров се е срещнал с енергийния министър на Саудитска Арабия Халид Фалих, с цел да обсъдят вероятностите за двустранно съдействие. Руският директен капиталов фонд и Саудитският държавен капиталов фонд се споразумяха да основат енергиен капиталов фонд дружно със съудитската петролна компания.

 Визита на краля на Саудитска Арабия в Русия
Визита на краля на Саудитска Арабия в Русия

Рияд и Москва готвят кротичък проект за Близкия изток

" Положителна динамичност... се следи в съдействието сред Руския директен капиталов фонд и Саудитския арабски обществен капиталов фонд... вложение в... цялостното развиване на територията на бившето летище " Тушино "... е утвърдено... Руският директен капиталов фонд и Публичният капиталов фонд имат кореспондиращи проекти във връзка с повече 25 плана ", се показва в изказването.

По време на срещата Мантуров също по този начин изразил интерес към програмата на Саудитска Арабия, обхващаща интервала до 2030 година, която и ма за цел да развива промишлено произвеждане и стопански браншове, разнообразни от добиването на нефт и други естествени запаси.

По-рано шефът на Руския директен капиталов фонд Кирил Дмитриев съобщи, че фондът и неговите сътрудници от Саудитска Арабия ще разгласят основаването на нова капиталова платформа в енергийната област по време на визитата на краля на Саудитска Арабия Салман ал Сауд в Русия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР