Сателитът от необикновената рекламна кампания на Samsung падна в частен

...
Сателитът от необикновената рекламна кампания на Samsung падна в частен
Коментари Харесай

Сателитът за космически селфита падна в частен имот

Сателитът от невероятната рекламна акция на Samsung падна в частен парцел в американския щат Мичиган, откакто предходната седмица беше изпратен на ръба на атмосферата, с цел да излъчва галактически селфита на консуматори, предава в. „ Индипендънт “.

В събота сутринта Нанси и Дан Уелк се приготвяли да пуснат конете си на двора, когато чули доста мощен звук. Щом излезли на открито, с учудване разкрили паднал голям обект, а когато го доближили, видяли логото на южнокорейската корпорация, две камери и един от изпратените в Космоса два смарт телефона Galaxy S10 5G. Всички устройства продължавали да работят.

Компанията реагира стремително на случая – още в същия ден нейн представител разгласява публично мнение, от което излиза наяве, че поради неприятните метеорологични условия, се е наложило, въпреки и не доста сполучливо, спътникът да кацне на Земята прибързано. Семейството счита, че е извадило шанс, тъй като няма никакви нанесени вреди.

Кампанията започва предходната седмица със събитие в Лондон, по време на което моделът Кара Делевин направи първото селфи, като по-късно го изпрати да бъде излъчено в Космоса. Целта беше да се показва издръжливостта на новия флагман Galaxy S10 5G. Очевидно едно от свойствата му е да действа, даже след рухване от 20 км височина.
screenshot-2019-10-16-at-14.13.18.png
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР