Състоянието на вратаря на ПСЖ Серхио Рико остава стабилно, но

...
Състоянието на вратаря на ПСЖ Серхио Рико остава стабилно, но
Коментари Харесай

Състоянието на Серхио Рико остава без промяна, жена му с емоционално послание

Състоянието на вратаря на ПСЖ Серхио Рико остава устойчиво, само че той продължава да е в медикаментозна кома в интентизвното поделение на болничното заведение в Севиля. Стражът претърпя сериозен случай по време на конна езда в неделя, когато първо бе хвърлен от животното, а след това и ритнат от него. Той бе прекаран с хеликоптер до болничното заведение, където е претърпял поредност медицински операции. Състоянието му няма особена смяна в последните 24 часа, добавя испанската преса. Лекарите се надяват на развиване на положението на Рико в идващите няколко дни.
 Серхио Рико остава в интензивното Серхио Рико остава в интензивното
В същото време дамата на играча излезе със сърцераздирателно известие в обществените мрежи, в които прикани своя брачен партньор да се оправи.

“Не ме оставяй сама, обич моя, тъй като, заклевам се, не знам по какъв начин. Не знам по какъв начин да пребивавам без теб. Обичаме те доста, ” написа Алба Силва.

View this post on Instagram
A post shared by Alba Silva (@albasilvat)

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР