Състоянието на в Пирогов“, чиито роднини се съмняваха, че е

...
Състоянието на в Пирогов“, чиито роднини се съмняваха, че е
Коментари Харесай

След съмнение за лекарска грешка в „Пирогов“: 38-годишната Ирена се възстановява


Състоянието на в „ Пирогов “, чиито родственици се съмняваха, че е жертва на лекарска неточност, се възвръща и скоро ще бъде изписана. Това съобщи в предаването „ Тази заран “ шефът на болничното заведение доктор Валентин Димитров.

„ Искам да дам лека последователност, без да изпадам в елементи, с цел да добиете визия. В медиите излиза откъслечна информация, която. Никой не е отговорен за това. Аз ще си разреша да разясня единствено това, което се случва на територията на болничното заведение. “, сподели той.

Д-р Димитров увери, че положението на 38-годишната Ирена Павлова е с естествени витални функционалности и все още няма заплаха за нейния живот. Стомашно-чревният ѝ тракт действа –. Тя е контактна и съответна – дава отговор на въпроси. Започнал е и процесът по нейното оживление, твърди шефът на болничното заведение.

„ Тя няма потребност повече от терапия в реанимация и следва да се реалокира в хирургично поделение, където да продължи лечебния развой. След това ще се върви и към “, посочи още доктор Димитров.

Той посочи, че болестта на Ирена е такова, че от него хора умират без значение, че са получили най-хубавата здравна помощ. Такава е здравната статистика.

„ Ирена постъпи при нас след избран престой у дома с перитонит в резултат на спукан дивертикул на дебело черво. Това е гноясал перитонит. Представете си по какъв начин се излива в коремната празнина. Прави се незабавна интервенция, с цел да ѝ спасим живота “, посочи още шефът на „ Пирогов “.

Д-р Димитров изясни, че идващите две интервенции се вършат, с цел да се ревизира коремната празнина. Той добави, че не е извикан външен съветник, тъй като лекарите в „ Пирогов “ са тези, които в цяла Българи при нужда.

„ Най-тежките случаи от цялата страна идват при нас със Спартана, с цел да ги спасим и да ги лекуваме. По закон второ мнение се търси при недостиг на и на фрагменти. Ние нямаме такава “, безапелационен е шефът на болничното заведение.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР