Състоянието на капитана на ЦСКА - София Юрген Матей след

...
Състоянието на капитана на ЦСКА - София Юрген Матей след
Коментари Харесай

Юрген Матей се размина със сериозна контузия

Състоянието на капитана на ЦСКА - София Юрген Матей след получения тежък удар в края на мача с Ботев (Пловдив) е положително, написа „ Тема Спорт “. Нидерландецът мина през вчерашния ден прегледи, които откриха, че се е разминал с тежка контузия. Той към момента изпитва болежка, като е допустимо Саша Илич да му даде отмора в идния в неделя от 17:15 часа против Септември (София). 

В заключителните секунди на успеха над " канарчетата " Матей лиши с шпагат топката от втурналия се напред Джеймс Ето’о, който не съумя да спре придвижването си и връхлетя мъчително върху глезена му. За проявата си камерунецът получи втори жълт картон и надлежно бе изпъден, а 29-годишният защитник на ЦСКА - София продължи да се превива на терена даже след последния съдийски сигнал. Съотборниците му също го наобиколиха с цел да се срещнат със положението му, като се забавиха с поздравяването на цялостните трибуни. Излязла на пистата кола за спешна помощ изплаши последователите, че капитанът на " армейците " ще е навън за дълго. За тяхно благополучие обаче тези прогнози не се оказаха правилни. 

За идния дуел със Септември разполагаем на Саша Илич се завръща Християн Петров. 20-годишният бранител бе осъден против Ботев, защото получи червен картон при успеха с 4:1 над Берое в Стара Загора. Той ще се завърне в титулярния състав в неделя, а не е изключено на мястото на Матей да бъде включен някой всред Енес Махмутович и Мено Кох. Капитанът на " алените " сигурно ще бъде на линия за семейството на Локомотив (Пловдив) на 4 март, неделя, от 17:30 часа.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР