Състоянието на детето, паднало от 4 етаж на хотел в

...
Състоянието на детето, паднало от 4 етаж на хотел в
Коментари Харесай

След тежкия инцидент в хотел в Сливен: Причините и какво е състоянието на детето

Състоянието на детето, паднало от 4 етаж на хотел в Сливен, е устойчиво. То е с черепно-мозъчна контузия . Това разгласи на ексклузивен брифинг районният прокурор на града Христина Блецова.

„ Прозорецът, през който детето е паднало, е бил вид " френски " и се е намирал съвсем до земята. С дребни размери - към метър на 55 см. В момента, в който са тръгвали двете деца, по-голямото е отворило, с цел да се охлади и да влезе въздух. За миг родителите са изпуснали по-малкото дете и то е паднало през прозореца от 7 метра височина върху бетонна козирка на. Не бих споделила, че потърпевшото е оставено без контрол. Цялото семейство е било в стаята – по-голямото братче е било в тоалетната, бащата си е връзвал обувките, а майката е приготвяла багажа. Тогава е станал случаят за миг ”, изясни прокурорът.

По думите й прозорецът е бил необезопасен. " Прозорецът е бил доста дребен. Голям човек не може да падне през него, само че малко дете - да ", добави тя.

Проведени са разпити с членовете на фамилията и със чиновници на хотела. Предстои назначението на съдебно-медицинска експертиза.

„ Нямаме аргументи да считаме, че фамилията не е полагало грижи за детето.  Просто е станал безразсъден случай . Досъдебното произвеждане се води за причиняване на междинна телесна щета. Нямаме данни за никакъв предумисъл ”, посочи Блецова.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР