Състоянието на демокрацията и икономиката е същото, каквото през 1989

...
Състоянието на демокрацията и икономиката е същото, каквото през 1989
Коментари Харесай

Зам.-председател на ДПС забавлява с обяснение защо Пеевски не ходи на работа

Състоянието на демокрацията и стопанската система е същото, каквото през 1989 година. Това умозаключение направи зам.-председателят на Движение за права и свободи Станислав Атанасов.
Според него, трябвало да се възвърне институционалността. Ако след 10 години престояване във властта на едни хора България е в дъното на класациите, това ли ще бъде завещано, съобщи той, визирайки ГЕРБ.
 Божков приказва 45 минути пред някогашен водещ на телевизия АЛФА - за Пеевски, за предишното си Божков приказва 45 минути пред някогашен водещ на телевизия АЛФА - за Пеевски, за предишното си
При Костов, Царя и Станишев законите се съблюдаваха много повече. Главният прокурор е чиновник на Пеевски. Думите му бяха – купуваме...
Кой какво ще прави в идващия парламент се взема решение първо от стратегиите и второ – от волята за осъществяване, изясни Анастасов пред bTV.
Когато се прави политика на правилото „ одобрявам – не одобрявам ”, сметката я заплаща българският народ, сподели още зам.-председателят на Движение за права и свободи.
Що се отнася до Делян Пеевски, Анастасов не пропусна да каже по какъв начин " той направи доста огромен жест ”, визирайки дарителските му акции. Припомняме, че напролет Делян Пеевски настойчиво беше пробутван като най-големия донор в битката с ковид – даже бъдещият здравен министър проф. Костадин Ангелов, който тогава ръководеше Александровска болница, се радваше, откакто преди този момент поради скандалното му искане дарените от него респиратори да се употребяват първо за хора от компанията му, в случай че имат потребност и без значение дали тези апарати в дадения миг се употребяват в помощ на други пациенти. Пеевски публично такова нещо не изиска – само че когато журналистката Венелина Попова, дълготраен сътрудник на БНР, потегли, от кое място идват, последва ответен медиен контраудар – от изданията на Пеевски.
Щом обаче стана на въпрос къде е Пеевски като народен представител, отговорът беше, че имало доста депутати, които ходели на работа, само че нямало резултат. Пеевски бил съвносител на доста законопроекти, по думите на Анастасов. „ Може да си разрешат отвреме в точния момент да не вървят на работа, тъй като колективът работи ”, заключи зам.-председателят на Движение за права и свободи.
 Карадайъ: Ще желаяме да сме в ръководството при добър резултат Карадайъ: Ще желаяме да сме в ръководството при добър резултат
Е по какъв начин Движението за права и свободи участваше във властта в последните години? Така Мустафа Карадайъ отговори на въпрос в " Панорама " да...
В контрастност, Анастасов изясни по какъв начин трябвало да се види първо кой бил Цветан Цветанов и тогава да се приказва за него. Колко пъти България беше наказана в Европейския съд по правата на индивида поради него, попита Анастасов. Той влезе в тематиката за Цветанов поради въпросите дали Цветанов е бил индивидът, който се борил със подмолното въздействие на Движение за права и свободи върху ръководствата на ГЕРБ.
Подобно на доста свои сътрудници от Движение за права и свободи, зам.-председателят на Движение за права и свободи повтори неведнъж по какъв начин на България би трябвало стратегия за ускорено икономическо развиване. Тази концепция преди години разви починалият към този момент ръководител на Българска академия на науките, че има политическа поддръжка за концепциите, които представяше. " Ние това го приказваме от 5 години ", сподели обаче в този момент Анастасов. А кой се появи на проведените от Воденичаров събития -!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР