Състоянието на 12-годишния Александър се подобрява. И днес той ще

...
Състоянието на 12-годишния Александър се подобрява. И днес той ще
Коментари Харесай

От Пирогов разкриха състоянието на 12-годишния Александър

Състоянието на 12-годишния Александър се усъвършенства. И през днешния ден той ще остане под лекарско наблюдаване в " Пирогов " и няма да бъде изписван, заяви за bTV бащата на детето - Александър Цветанов. Той е неразделно до сина си.

Сашко към този момент се храни независимо и има предпочитание да става от леглото и да се разхожда. Предполага се, че напълно скоро ще бъде изписан. Бащата благодари на всички, които не спаха дни наред, с цел да открият детето. 

След щастливата развръзка екипът на bTV потегли с служителите на реда към мястото, на което момчето бе намерено. Стигна до връх Ветрушка над Радомир. На към километър и 700 метра надолу в едно от деретата, измежду шубраци и тръни, Александър е открит.

„ Детето е в доста положително общо положение, няма някакви пострадвания или повреди, които да имат директна заплаха за живота. С него ще работят психолози “, каза през вчерашния ден доктор Валентин Димитров, изпълнителен шеф на " Пирогов ".

Вътрешният министър и основният прокурор обявиха, че се проверяват всички версии по случая с Александър. Мястото, на което е открит, е било проверявано и преди, съобщи Иван Демерджиев. Иван Гешев пък разяснява, че следва съществено следствие.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР