Състоянието на 12-годишния Александър, намерен след девет дни издирване, е

...
Състоянието на 12-годишния Александър, намерен след девет дни издирване, е
Коментари Харесай

Състоянието на 12-годишния Александър е стабилно, работи се по всички версии за изчезването му

Състоянието на 12-годишния Александър, открит след девет дни търсене, е устойчиво. Детето е минало през голям брой проучвания в „ Пирогов ”, където е настанено, оповестява NOVA. Прегледано е от най-хубавите експерти по детско здраве, работещи в лечебното заведение.

Момчето ще остане в Реанимация. Кръвните му проучвания демонстрират, че е намирало метод да приема вода и храна. Здравният министър Асен Меджидиев увери, че за Александър се поставят най-хубавите грижи. С детето е и неговият татко.

Психолози ще работят с момчето, което към момента не е говорило. От „ Пирогов ” оповестиха: „ Нощта мина умерено за 12-годишното момче, настанено в Детската реанимация на болничното заведение. Детето е в устойчиво положение, без непосредствена заплаха за живота ”.

Работи се по всички версии, включително и за похищение. Разследващите ще ревизират и дали появяването на Сашко не е обвързвана с оповестената от татко му премия от 100 000 лева Това съобщи през днешния ден прокурор Албена Стоилова, представител на Окръжната прокуратура в Перник, която информация за следствието по случая с изчезналия Сашко, който беше открит през вчерашния ден след 9-дневно търсене, заяви БНР. Детето беше открито в надълбоко дере в региона на радомирското село Червена могила.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР