Състезателката по карате Ивет Горанова беше избрана за Спортист на

...
Състезателката по карате Ивет Горанова беше избрана за Спортист на
Коментари Харесай

Каратистка е спортист на годината в Плевен

Състезателката по карате Ивет Горанова беше определена за " Спортист на годината " в Плевен и през днешния ден получи наградата на тържествена гала в Общината. Тя завоюва бронзов орден от международното състезание (индивидуално кумите) и европейска купа.

Нейният ментор Ангел Ленков беше разгласен за " Треньор на годината ". 

Победителите бяха определени посредством анкета.

Отличената Ивет Горанова, която получи наградата си от зам.-кмета Яков, събра оптималният брой от 33 точки в анкетата, като в нея гласоподаваха членовете на комисия, назначена със заповед на кмета Георг Спартански. Подгласници на Горанова в тазгодишната анкета станаха боксьорът Иван Мечков (БК „ Спартак “ – Плевен) и борецът Иво Илиев (СКБ „ Изобор “).

" Беше изключителна тежка година. Имахме много дълга подготовка, която стартира още преди една-две години. Не сме спирали да упражняваме. Имахме доста лагери. Много надпревари. Имаше и загуби и победи. Всичко това ни мотивираше да продължим напред. Най-големият триумф, който реализирах, беше третото място на Световното състезание по карате за дами. Март месец навърших 18 години и оттогава започнах да се състезавам при дамите. Първото ми присъединяване при тях беше на Балканско състезание, на което станах първа. Това ми даде мотивация за напред, тъй като видях че имам огромен късмет и при дамите ", съобщи Горанова пред Българска телеграфна агенция.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР