Състезателите с най-колоритни прякори в България ще се съберат на

...
Състезателите с най-колоритни прякори в България ще се съберат на
Коментари Харесай

Най-колоритните боксови прякори на ринга в Горна Оряховица

Състезателите с най-колоритни прякори в България ще се съберат на ригна в Горна Оряховица за първото издание от веригата " Боксов конфликт ". Шоуто ще се организира в събота в спортната зала " Никола Петров ". Началният час е 19.00. Организатори са локалният боксов клуб и промоутърът Васко Василев, а дуелите ще бъдат под егидата на Професионалния боксов съюз. С голям интерес се чака конфликтът сред Йосиф Панов - Пепелянката и Адриан Алексиев - Бомбата. Мачът е в категория до 73 кг. Панов е ученик на плевенската школа. Той се готви под наставленията на Александър Владимиров. 22-годишният гений е в серия от осем следващи победи на профи ригна. Бомбата е представител на София и се закани, че няма да се даде елементарно.
С голям интерес се чакат и изявите на Таяр Мехмед - Султана. Бургазлията ще се бие в кат. до 83 кг с плевенчанина Цветозар Илиев. Султана е един от най-опитните експерти. Той има 41 мача зад тила си, а неговият дебют е в същата година, когато и Кубрат Пулев стартира своя поход - 2009-а. Зрителите нямат самообладание да видят нападателния Илиян Марков - Светкавицата. Той ще боксира с Данаил Стоянов - Марчиано. Мачът е в четири рунда от кат. до 71 кг. Мощно дерби се обрисува и при дебюта на европейския вицешампион за юноши от 2012-а Здравко Попов - Кофето. Той ще има за противник столичанина Анатоли Любенов - Толето в среща от кат. до 68 кг.
Още един войник от Велико Търново - Константин Александров - Руснака ще се качи на кръга. Негов съперник в кат. до 73,5 кг ще бъде Цветелин Владов - Жокера. Татуираният биткаджия Сергей Стефанов - Даскала, е подготвен да преподаде няколко урока на Ангел Емилов - Геле. Те ще се бият в кат. до 71 кг.
Местните последователи ще надуят тромбите за техния любим Борислав Иванов - Яйцето. Той е подготвен да затвори устата на Иво Иванов - Дивака, който през последните няколко седмици насочи жестоки закани. Общо 15 мача ще се проведат на галавечерта " Боксов конфликт ". Мерките за сигурност ще бъдат стоманени, с цел да не се позволяват произшествия. Освен удвоена защита ще има и представители на полицията, а камери ще наблюдават за хулигански прояви по трибуните. Билетите са на цена 5 лева и се продават в мрежата на " Ивентим ". Всички деца до 10 година ще влизат гратис.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР