Състезателите на Великобритания спечелиха две титли, а Испания и Австралия

...
Състезателите на Великобритания спечелиха две титли, а Испания и Австралия
Коментари Харесай

Две титли за Великобритания в първите финали на Световното първенство по скокове на батут в София

Състезателите на Англия завоюваха две трофеи, а Испания и Австралия имат по една в първите четири финала на Световното състезание по скокове на батут в София.

На пътека дами отборно Англия стана първенец с 13.000 точки. Тимът е в състав Шанис Дейвидсън, Комфорт Йейтс, Мегън Кели и Джесика Брайн.

На второ място е Съединени американски щати с 11.000, а на трето Франция с 10.000 точки.

На пътека мъже отборно златните медали взеха още веднъж представителите на Англия с 12.000 точки, пред Дания и Съединени американски щати.

Британският отбор беше воден от Кристоф Уилъртън, троент международен и повторен европейски първенец. Той взе злато на шампионатите на планетата в София 2013 самостоятелно, София 2017 отборно и Токио 2019 отборно. В тима са Джейдън Падок, Рамарни Левена и Люис Уестууд.

На двоен минибатут отборно дами победи Австралия в състав Чеяна Робинсон, Киера Нел, Карина Хагарти и Брейда Томас с 13.000 точки, пред Съединени американски щати и Англия.

На двоен минибатут отборно мъже международен първенец е Испания (Давид Франко, Карлос дел Сер, Андрес Мартинес, Николас Торибио), а в класирането следват Португалия и Съединени американски щати.

Утре по стратегия предстоят шест финала - на двоен минибатут самостоятелно мъже и дами, на пътека самостоятелно мъже и дами, както и на батут отборно мъже и дами.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР