Състезанията в световната борба ще бъдат подновени първо с континенталните

...
Състезанията в световната борба ще бъдат подновени първо с континенталните
Коментари Харесай

Първенствата в световната борба се подновяват с кадети, юноши, и до 23 г.

Състезанията в международната битка ще бъдат възобновени първо с континенталните шампионати за кадети, юноши и младежи до 23 година, осведоми Международната федерация (UWW). Потенциално стартовете ще се върнат в прозореца сред 1 септември и 30 октомври.

Разбира се, всеки хазаин може да анулира шампионатите, съгласно епидемиологичната конюнктура в страната, обвързвана с разпространяването на ковид.

През август UWW още веднъж ще заседава, с цел да утвърди календара.

Планирано е юношеските международни шампионати да се проверат в края на ноември или началото на декември в Белград, а тези до 23 година да останат в Тампере (Финландия) на същите дати – от 23 до 29 ноември.

Всички шампионати до 15 година – континентални и международно се анулират за 2020-а, защото през септември децата стартират учебно заведение и няма да имат физическа опция да вземат участие.

Първоначално България бе хазаин на европейско състезание, което трябваше да се организира при започване на месец юни в комплекс „ Камчия” край Варна.

За 2021-а се отсрочва и международното за ветерани заради нараснал риск от пътешестване и риска вирусът да бъде предаден по-лесно на хора в по-зряла възраст. Надпреварата ще бъде в Гърция.

Световното състезание за 2021 година пък е планувано за 2-10 октомври в Осло. А международни купи през 2020-а и 2021-а няма да има.

UWW възнамерява и международно състезание през тази година, само че датите и мястото ще бъдат избрани в допълнение, съгласно кандидатурите за домакинство.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР