Състезанието по нареждане на пъзели ще се проведе на 28

...
Състезанието по нареждане на пъзели ще се проведе на 28
Коментари Харесай

Световноизвестен математик ще бъде част от състезание по редене на пъзели

Състезанието по разпореждане на пъзели ще се организира на 28 септември в Експоцентър " Флора " в бургаската Морска градина. Световноизвестният математик лекар Вен Хсиен Сун, който е ръководител на Изпълнителния комитет на Международното математическо съревнование ще участва на форума. Участниците в него ще показват бърза мисъл, реакция и математически знания. Доктор Сун ще покаже някои от тънкостите при този тип занимателни игри, които изискват много умения и логическа мисъл.

В надпреварата по разпореждане на пъзели може да взе участие всеки искащ. Това излиза наяве и от мотото на игрите, което е " Предизвикателство за дребни и огромни ". Не е нужно и авансово записване.
На участниците ще бъдат предоставени шест типа логичен пъзели. От тях би трябвало да се подреди обща фигура от геометрични детайли. „ Решаването на сходни задания оказват помощ извънредно доста за развиването на логическото мислене. Днес този развой от ден на ден отстъпва пред актуалните технологии, които използваме при калкулации, планиране и други сходни действия “, безапелационен е лекар Сун.

Състезателите, които се оправят най-добре с поставените задача, ще получат награди.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР