Състезание за надяждане с люта храна. Безплатна дегустация на гурме

...
Състезание за надяждане с люта храна. Безплатна дегустация на гурме
Коментари Харесай

Вкусете света, без да мърдате от София

Състезание за надяждане с люта храна. Безплатна дегустация на гурме кухня от Испания, Мексико и Америка, приготвена от занаятчия готвач. Това е единствено дребна част от аргументите да не пропускате кулинарното ревю, което ще се организира този уикенд в Сердика Център, София.

След първото сполучливо издание, второто е още по-очаквано, а новоразкритата стратегия подклажда огъня на нетърпението във всеки фен на хубавата храна.

Какво включва TASTE THE WORLD?
От 26 до 28 май, в това число, всеки искащ може да посети кулинарното ревю сред 12:00 и 20:00 ч.
Първото горещо събитие, в дословния смисъл, е Extreme Hot Challenge - надяждане за най-смелите обожатели на лютото с огнените такоси на тапас бара Imperial Gastrohub, овкусени със сосовете на първата люта плантация в България Hotfarm.

Ако се припознавате в дотук написаното, в петък, 26 май, от 14:00 имате опцията да покажете издръжливостта си. За най-хубавите ще има и паричен награден фонд в размер на 500 лева Можете да се запишете авансово на.

Стигаме до Show cooking. Колко постоянно сте преглъщали на драго сърце, до момента в който гледате Hell`s Kitchen? Искали ли сте да вкусите най-малко едно апетитно изглеждащите ястия на участниците?

На TASTE THE WORLD ще имате шанса да извършите доста повече, тъй като един от състезателите в шоуто Цанко Димитров от ще бъде разполагаем на посетителите на ревюто. Вече май имате проекти за обяд през уикенда. Всеки ден сред 13:00 и 15:00 ч. Цанко ще показва кухня от разнообразни дестинации, измежду които Испания, Мексико и Америка. Ястията няма да са единствено за гледане, както до момента сте правили с кулинарните излъчвания. Можете да пробвате, а още по-доброто е, че е изцяло гратис.

TASTE THE WORLD ще има и водещ и не какъв да е, а Сандра Алексиева - основател на един от най-популярните кулинарни уеб сайтове в България " 1001 предписания ". Ако следите Алексиева, би трябвало да знаете, че е споделила над 30 000 предписания в последните 15 години. Освен като готвач, от 8 години тя се изявява и като стилист на храна.

 Taste the world Serdika Center

Какво ще забележим на кулинарния фестивал?

Сред изложителите на събитието са:
корейски вкусотии от - кимчи и всички нужни съставки, с цел да извършите идеалния бибимбап или рамен - за почитателите на люта храна екипът на Hot Farm е планували доста пикантни сосове и подправи. Дори и мед. Лют мед. - тъй като красивите кухненски аксесоари допълват идеално положителната храна;брандът за подправки, прочут с комплектите си подправки от целия свят и обичайните си български смесици ;мястото, профилирано в работата с благородните плесени ;- интериорните оферти, домакински текстил, който ще направи всеки дом и маса по-уютни и красиви.гурме зехтините на ;датските безглутеновите бонбони на ;официалният представител на марката за трюфели и хранителни артикули с трюфел в България ;производителят на уреди за растително мляко.
Ако инцидентно сме ви предиздвикали да огладнеете, дръжте фронта още няколко дни. Не визираме глада, който може да заситите с нормалното си меню.

Храната е сила, страст, осцилация. Организаторите и участниците на схващат това чудесно и са подготвени да споделят прекарването с нас, като ви поканят на вкусно " околосветско " странствуване. Отиваме ли?
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР