Съставите на Септември и ЦСКА се изправят един срещу друг

...
Съставите на Септември и ЦСКА се изправят един срещу друг
Коментари Харесай

Пореден шампионски тест за ЦСКА

Съставите на Септември и ЦСКА се изправят един против различен в късния неделен дуел от програмата на шампионата. Столичното дерби е с начален час 17:15.
 Симеон Александров: Искам ЦСКА да стане първенец и в бъдеще да играя пред страхотните червени почитатели
Симеон Александров: Искам ЦСКА да стане първенец и в бъдеще да играя пред страхотните червени почитатели

Тимът непрекъснато се развива, споделя той

Домакините започнаха пролетния полусезон със загуба от Арда (0:1) като хазаин и тъждество (1:1) при визитата си на Локомотив (София). Към момента играчите на Светослав Петров са на 13-о място с 16 точки.

Гостите от своя страна започнаха стремително пролетта с победи 4:1 като посетител на Берое и 3:1 като хазаин на Ботев (Пловдив). " Червените " са водач с 50 точки - на една пред втория Лудогорец и се нуждаят от наложителен триумф, с цел да запазят първото място. През седмицата пък от " Армията " оповестиха нов притежател в лицето на Фондация " Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука ", както и нов изпълнителен шеф - Стоян Орманджиев.
 Фенове на ЦСКА се подиграват с Левски - пращат жълти стотинки за дълга на
Фенове на ЦСКА се подиграват с Левски - пращат жълти стотинки за дълга на " сините " към Национална агенция за приходите

Сумите варират от 0,01 ст. до 0,32 ст.

Домакините няма да могат да употребяват Симеон Александров, който е благосъстоятелност на " алените " и двата отбора са се разбрали младокът да не играе в мачовете сред двата отбора. Крилото стартира сезона в Септември, а по-късно бе продаден на ЦСКА - София още веднъж да бъде върнат при септемврийци.

Гостите от своя страна най-вероятно ще са без капитана си Юрген Матей, който получи контузия в мача с Ботев, която в последна сметка се оказа, че не е тежка, само че няма да е изненада, в случай че Саша Илич даде отмора на бранителя.

През есента ЦСКА стигна до минимална победа с помощта на попадение на Браян Морено през втората част.

Главен арбитър на срещата е Красен Георгиев, с помощници Христо Хаджийски и Йордан Петров. С ВАР ще се занимават Станимир Тренчев и Павлета Рашкова. Делегат на БФС е Кирил Лозанов, а работата на реферите зорко ще следи Иван Вълчев.
 В ЦСКА упражняват с въодушевление преди мача със Септември
В ЦСКА упражняват с въодушевление преди мача със Септември

Заниманието се организира въз основата в Панчарево
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР