Съставихме малък списък с елементи от гардероба, които ще разкажат

...
Съставихме малък списък с елементи от гардероба, които ще разкажат
Коментари Харесай

5 неща от гардероба, които показват липса на вкус

Съставихме дребен лист с детайли от дрешника, които ще опишат за вашата безсъдържателност по-красноречиво от всеки фешън критик

Тествайте се! Ако в дрешника ви участва най-малко едно нещо, не може да става въпрос за безукорен усет.

Високи ботуши с връзки

Тези обувки не наподобяват първокласни, съвременни, секси или красиви. Единственото нещо, което обръщение, което изпращат на света, е неналичието на обикновено чувство за хубост на собственичката ѝ и съмнителните ѝ показа за сексуалността като цяло.

Самите ботуши над коляното са ултрамодерно и впечатляващо нещо, само че връзките и други декори могат да съсипят даже най-скъпия чифт. С каквото и да ги носите, било то мини рокля, дънки или миди пола, ще постигнете единствено едно – ще изглеждате като лека жена. Така че присъдата е напълно ясна: отървете се от тях допустимо най-скоро!

Рокля с леопардов принт

Рокля с животинска шарка може да наподобява стилно, само че е значимо да не сбъркате с кройката. Ако желаете да извършите неприятно усещане в обществото, не се колебайте да носите своя леопардов принт с голям брой отрязъци или рискова мини дължина. Харесвате ли анималистични модели? В този случай нищо не ви пречи да добавите нещо по-елегантно към дрешника си: да вземем за пример клъч, шал, дискретна рокля или чифт обувки.

Дантелено горнище

Разбира се, не приказваме за първокласни топове, направени от най-фината дантела. Говорим за евтини на тип рози от гипюр, които не стават нито за носене, нито за декорация . Дори супермодел с идеална форма рискува да си навлече неприятности в такова облекло.

Преди известно време многоцветните топове от гипюр бяха изключително известни, само че те бяха запомнени не с несъразмерната си привлекателност, а с неестетично стърчащите влакна.

Цветен чорапогащник

Сега в модата на чорапогащниците царува безспорна народна власт. В магазините можете да намерите модели от всевъзможни цветове, щампи и модели. Ние, както и водещите стилисти по света, поддържаме прочут консерватизъм. Чорапогащи със звезди, цветя и точки, несъмнено, наподобяват доста екзотични и стилни, само че те би трябвало да бъдат вярно подбрани и комбинирани.

Моделите в зелено, алено, жълто, блестящо синьо, тюркоазено и други нюанси също са рискови: да, те могат да се видят на международните фешън сцени, само че би трябвало да включите подобен аксесоар в тоалета си единствено в случай че сте 100% уверени в чувството си за хубост.

Палто от норка до земята

И най-после, последното нещо в нашия списък… Сигурни сме, че мнозина не ще се съгласят с нас и ще кажат, че няма безусловно нищо неприятно в дълго палто от норка. Освен това продуктът от дрешника още веднъж щурмува стилния Олимп. Е, ваше право, несъмнено. За нашия непретенциозен усет кожено палто с цялостна дължина в родната действителност с ​​мръсотията по тротоарите и тълпите по улиците несъмнено не е удобен вид.

Инфо: woman.ru

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР