Състав на Окръжния съд в Хасково определи мярка за неотклонение

...
Състав на Окръжния съд в Хасково определи мярка за неотклонение
Коментари Харесай

Домашен арест за българин, обвинен за участие в престъпна група в Италия

Състав на Окръжния съд в Хасково дефинира мярка за неотклонение " домакински арест " по отношение на българин, упрекнат в Италия за присъединяване в проведена незаконна група, оповестиха от Съдебната палата. Т.М., 50 година, от София e разгласен за интернационално търсене от италианските управляващи въз основа на Европейска заповед за арест за арест и екстрадиция, издадена от съда в Тренто, оповестява Българска телеграфна агенция.

Обвиненият се търси от италианските правосъдни управляващи за осъществяване на наказателно произвеждане по отношение на него за присъединяване в проведена незаконна група, занимаваща се с незаконна търговия с акцизни алкохолни питиета, фалшификация на административни документи и неплащане на налози в огромни размери. Т. М. е арестуван при опит да излезе от България през Граничния контролно-пропускателен пункт " Капитан Андреево ".

Съдът е решил, че поисканият за предаване има непрекъснат адрес у нас, а пребиваването му в ареста би довело до утежняване на здравословното му положение. Определението предстои на обжалване и митинг пред Апелативен съд – Пловдив.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР