Състав на Хасковския окръжен съд определи мярка за неотклонение задържане

...
Състав на Хасковския окръжен съд определи мярка за неотклонение задържане
Коментари Харесай

Оставиха в ареста турчин, обвинен в трафик на близо 5 кг метамфетамин през Капитан Андреево


Състав на Хасковския областен съд дефинира мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на турски жител, упрекнат в противозаконен трафик на 4,9 кг метамфетамин на стойност 122 500 лв. от Турция у нас през Граничния контролно-пропускателен пункт " Капитан Андреево ". 

Абдуллах Кавчан (42 г.) бе изправен пред магистратите за случая от 12 октомври т.г., при който дрогата бе открита в карания от него камион в посока Германия в девет транспарантни полиетиленови плика и укрита в персоналната му кухненска посуда – две тенджери и грил тиган, сложени в шкафа за предпазване на хранителни артикули на транспортното средство.

Мотивите за налагането на най-тежката мярка за процесуална насила са, че обвиненият може да се укрие или да извърши друго закононарушение. Освен това при инспекцията той се е опитал да отклони вниманието на инспектиращите от укритието, което демонстрира, че е знаел за премествания опиат. Определението може да бъде обжалвано или протестирано в Административния съд в Пловдив.

Последният случай на противозаконен трафик на метамфетамин през " Капитан Андреево " преди сегашния бе на 28 юни предходната година. Тогава за пратката с тегло 4,56 кг бе упрекнат също турски жител.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР