Съсобственикът на Юлиян Инджов говори пред медиите след важната среща

...
Съсобственикът на Юлиян Инджов говори пред медиите след важната среща
Коментари Харесай

След срещата: Какво е решението за ЦСКА и държавата и защо "нов стадион е мисията невъзможна"

Съсобственикът на Юлиян Инджов приказва пред медиите след значимата среща със спортния министър Радостин Василев, на която трябваше да се реши по какъв начин ще се действа със стадион " Българска войска ". Инджов призна, че все още нов стадион е " невъзможна задача ".
" Искам да споделя, че има прогрес в отношението на страната към спорта. Надявам се скоро това да проличи. Скоро ще разберем за ограниченията и решенията за развиването на спорта. Разбрахме се да се изготви тристранна група от представители на ЦСКА, от Спортни парцели и от ММС, която група да прегледа досегашната обстановка и да излезе и изложи решение.
До 15 януари би трябвало да стане това. Трябва да се обясни стадионите държавни ли ще са, частни ли, ще остане ли прехрана. Ситуацията е друга. В Пловдив са общински, тук не...
За " Армията " е комплициран въпроса поради Борисовата градина. Знаете за устройствения проект, те не са удобни за клуба. Нашият проект не може да се осъществя и поради неизплатените суми за наеми. На този стадий нов стадион на ЦСКА е невъзможна задача.

Трябва да намерим компромис. Мисля, че има решения, които би трябвало да се дадат по съответния ред към ръководещите. Парите би трябвало да се връщат под формата на вложения. Ние не можем да създадем инвестиция като документите не са оправени. Ние като частно лице, не може да влагаме пари, в случай че няма нормативни уредби " - съобщи Инджов.
Преди часове пък стана ясно, че .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР