Също така МВР разпространи кадри от арестите на членовете на

...
Също така МВР разпространи кадри от арестите на членовете на
Коментари Харесай

Ето Го Депутатския Брат Борис Аврамов, Който Беше Арестуван За Рекет!

Също по този начин Министерство на вътрешните работи популяризира фрагменти от арестите на членовете на незаконната група за изнудване, лихварска активност и осъществяване на поръчки, разрушена на 3 юли.

Според юристите на обвинените името на данъчния чиновник не се загатва на никое място в материалите, които сега има по делото.

Наблюдаващият прокурор по делото против групата, Камен Господинов, изясни, че Борис Аврамов, брат на депутата Димитър Аврамов, е началник на групата. Той обаче означи, че следствието не се интересува от роднините на упрекнатите лица.

По време на съвещанието се разбра, че в обвиняването на Аврамов той е посочен като началник на незаконната група, а в обвиняванията на другите двама за подобен е посочен Петър Петров, който сега се намира в бургаския затвор, само че се води като част от незаконната група.

Съдът съобщи, че споделя заключенията на отбраната, че обвиняванията страдат от дефекти и не са прецизирани. Все отново обаче означи, че има задоволително учредения за обосновано съмнение, че лицата са направили закононарушенията, за които са арестувани. Също по този начин съгласно съда има заплаха те да се укрият или да извършат ново закононарушение.

Адвокат Константин Симеонов, който пази Борис Аврамов, означи пред медиите, че съдията си е бил написал определението преди да чуе пледоариите.

Той добави, че Аврамов е бил арестуван за 24 часа в Столична дирекция на вътрешните работи по отношение на убийството на Стаменов при започване на годината, само че обвиняване не му е било повдигнато.

Константин Симеонов сподели още, че Аврамов е упрекнат за рекет на Румен Трифонов, само че в действителност Трифонов дължал 20 000 лв. за осъществяване на комерсиална услуга, за която имало и фактура.

Определението на съда може да се апелира в тридневен период.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР