Същевременно предупреди, че нейното прилагане ще има много тежки последици

...
Същевременно предупреди, че нейното прилагане ще има много тежки последици
Коментари Харесай

Тръмп Директно За Северна Корея: Готови Сме Да Ги Унищожим!

Същевременно предизвести, че нейното използване ще има доста тежки последствия за КНДР.

" Напълно подготвени сме за втората алтернатива, само че тя не е желаната алтернатива ", сподели Тръмп на конференция в Белия дом с испанския министър председател Мариано Рахой, представен от Ройтерс и Българска телеграфна агенция.

" Но в случай че предприемем тази алтернатива, споделям ви, тя ще бъде опустошителна, опустошителна за Северна Корея. Тази алтернатива се назовава военната алтернатива. Ако би трябвало да я използван, ще го създадем. "

Рахой съобщи, че Испания ще поддържа всяко политическо решение на рецесията към Северна Корея, съобщи ТАСС.

Пхенян скоро ще се снабди с балистична ракета с нуклеарна бойна глава. Не мога да кажа дали това ще стане след три, шест или 18 месеца, само че е единствено въпрос на време. Северна Корея има както предпочитание, по този начин и опция да нанесе удар по континенталната част на Съединени американски щати. Това сподели в това време най-висшият американски боен военачалник Джоузеф Дънфорд пред Комисията по въоръжените сили в Сената.

САЩ постановиха нови наказания на осем севернкорейски банки и 26 банкови чиновници от същата страна, заяви Асошиейтед прес.

Санкциите се вкарват въз основа на декрет на Тръмп, подписан предходната седмица и ориентиран против достъпа на КНДР до интернационалната банкова система. Наскоро Организация на обединените нации също одобри комплекс от наказания против Пхенян, най-строгия си до момента.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР