Съществуват безкрайно много начини, с които да подскажем на Вселената

...
Съществуват безкрайно много начини, с които да подскажем на Вселената
Коментари Харесай

Имате желание, което искате да се изпълни? Направете този ритуал!

Съществуват безпределно доста способи, с които да подскажем на Вселената какво се крие в душата ни, защо мечтаем

За следния обред ще имате потребност от връзки за обувки. Може да са с друг цвят, добре да не са черни. Не тъй като черното е неприятен цвят, а поради това, че той лимитира нашето световъзприятие. При това няма никакво значение дали връзките са нови, или неизползвани.

Намислете желанието си, държейки връзките в ръце. Отнесете се отговорно към този развой. Важно е във формулировката да няма непотребни думи, минало или бъдеще време, и отрицания. Колкото по-ясно е желанието ви, толкоз по-скоро ще се осъществя в живота!

Отидете в дома си, там да го привържете. Желателно е това да е някакъв ваш ъгъл или пространство, където обичате да прекарвате свободното си време.

Връзките може да завържете на вратата на шкафа, на дръжката, на стола, на леглото и така нататък Преди да започнете, произнесете на глас заветното си предпочитание и по-късно завържете връзките за обувки с думите:„ Завързвам връзка, желанието към себе си обвързвам “.

И това е всичко. Един възел е изцяло задоволителен. Но в случай че желаете да извършите повече, няма ограничавания. Постъпете по този начин, както ви подсказва сърцето.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР