Съществува разбиране, че здравословната храна често е много скъпа. И

...
Съществува разбиране, че здравословната храна често е много скъпа. И
Коментари Харесай

Лесни идеи за здравословни, но евтини рецепти

Съществува схващане, че здравословната храна постоянно е доста скъпа. И до момента в който това е правилно за някои артикули, то има доста други, при които нещата не стоят по този начин. В тази публикация ще ви дадем няколко хрумвания за това по какъв начин можете да се храните здравословно, без да давате огромни суми пари за артикули. Ето нашите оферти, които да опитате вкъщи.

Променете метода, по който приготвяте храната
Правилното хранене може да усъвършенства външния тип на кожата ви
През последните години грижата за по-здрав тип на кожата визира освен по-възрастните консуматори, само че и по-младите. Тази наклонност нап...

Нека стартираме с това. Най-вероятно вкъщи консумирате картофи. Повечето хора ги избират пържени, с доста лой и сол. Да, вкусни са, спор няма, само че има доста по-здравословни други възможности, които да опитате. При това без капка лой.

Нарежете картофите на кръгчета, които по-късно разполовете. Поръсете с пушен сладостен червен пипер и ги разбъркайте. Можете да сложите малко зехтин. Понеже ще се готви без лой (в множеството случаи), с цел да не залепнат картофите, сложете хартия за печене на дъното на тавата. Печете на 250 градуса, до момента в който не станат подготвени, като би трябвало да ги разбърквате от време на време. 

Салати и сокове от сезонни плодове и зеленчуци

Цените на плодовете и зеленчуците са високи, в това няма спор, само че когато ги купувате на промоция или купувате такива, които са сезонни, нещата стават по-приемливи. В зимните месеци можете да си вършиме салата от алено цвекло, ряпа, моркови и ябълки. Тя е вкусна, здравословна и надалеч не коства доста пари. Комбинацията от моркови и зеле също е добра. Същото важи и за соковете (стига да имате подобаваща сокоизстисквачка). 
Как да създадем домашните сладкиши по-здравословни
По предписание сладкишите не са най-здравословните ястия. И мнозина, които се придържат към диетичните ограничавания, би трябвало да се откажат от...

Евтини здравословни десерти

Искате здравословен десерт? Яжте пресни плодове или си изсушете такива. Ябълките и сините сливи могат да бъдат открити на относително ниски цени към момента. Да, зимата по-трудно ще съумеете да ги извършите на сушени плодове, само че това по никакъв начин не е невероятно. Далеч по-добра опция са на другите шоколади и други нездравословни десерти, а цената не е по-висока, даже в противен случай. 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР