Съществува непосредствена опасност от война с Русия, предупреждава началникът на

...
Съществува непосредствена опасност от война с Русия, предупреждава началникът на
Коментари Харесай

Началникът на отбраната на Белгия се опасява от война с Русия

Съществува непосредствена заплаха от война с Русия, предизвестява началникът на защитата на Белгия адмирал Мишел Хофман, представен от Българска телеграфна агенция, която се базира на локални медии. Има от какво да се тревожим, добавя той, съобщи.

Според него Европа незабавно би трябвало да се приготви и да покаже ясно, че е способна да се отбранява. Преди Русия да нахлуе в Украйна, съветско нахлуване против Европа изглеждаше немислимо, споделя адмиралът. Той отбелязва, че съветският президент Владимир Путин все по-често насочва закани и Русия непрекъснато се превъоръжава и преценява производството с военновременните потребности. Руснаците към този момент демонстрираха готовността си да атакуван собствен комшия, добавя Хофман.

По неговите думи може да се чака, че Москва ще отвори втори фронт в околните години, като продължи войната в Украйна. Трябва да създадем нужното, с цел да разполагаме със качествата да предотвратим сходно развиване и да покажем решителност да отвърнем на удара при потребност, упорства той. Европа незабавно би трябвало да се приготви. Онези, които се стремят към мир, би трябвало да бъдат подготвени за война, с цел да разубедят Русия, прибавя Хофман.

Той показва скептицизъм за войната в Украйна. Адмиралът упорства страните от НАТО да допринесат за опциите за обезсърчаване на съветската страна да предприеме нахлуване против страна от пакта.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР