Съществува легенда, според която боговете са дарили всяка зодия с

...
Съществува легенда, според която боговете са дарили всяка зодия с
Коментари Харесай

С какъв дар боговете са дарили зодията ви? Вижте своята уникална благословия:

Съществува легенда, съгласно която боговете са дарили всяка зодия с избрана заложба. Древните гърци разказвали по какъв начин боговете и богините са дали на всеки човек възвишен подарък, който да им оказва помощ в този живот.

Овен

Дарът на боговете за Овена е чест. Овенът се управлява от възторг и от време на време от „ сляпа “ религия. Вътрешен глас им споделя, че всичко ще бъде наред. Това не е оптимизъм. Това е вярата. Тя е симптом на най-висше доверие в боговете и по тази причина те са почитани от тях.

Телец

Дарът на боговете за Телеца е силата! Без значение каква е обстановката или кои са съперниците им, в случай че в действителност желаят нещо, те ще намерят метод да го реализиран. Силата им идва от вътрешната страна, от сърцето им. Те са благословени от боговете с голяма мощ.

Близнаци

Дарът на боговете за Близнаците е връзката. Удивителната им дарба да събират и уточняват информация е толкоз невероятна, че нищо не може да ги спре.

Те също имат удивителната дарба да стават част от обществени групи и да обменят скъпа информация с забавни хора. Това е най-голямото им преимущество. Те са царете на информацията и връзката.

Рак

Дарът на боговете за Рака е верността. Те са извънредно лоялни към своите другари, семейство и всичко, което свързват с тях. Тази преданост от време на време е сляпа и те могат да бъдат засегнати, само че постоянно биват възнаградени за постоянството си.

Лъв

Дарът на боговете за Лъва е гордостта. Кожата на мощния лъвски звяр е знак на тяхната горделивост. Той не може да бъде ранен от съвсем нищо. Лъвовете би трябвало да знаят, че са почтени, мъдри и мощни персони.

Дева

Дарът на боговете към Девата е акомодацията. Можете даже да ги хвърлите даже в подземния свят и те отново ще могат да намерят метод да оцелеят. Разбира се, че не е елементарно, само че те могат да се оправят! Девите обаче постоянно би трябвало да помнят кои са и да не губят висшата си цел.

Везни

Дарът на боговете за Везни е справедливостта. Везните са доста строги към себе си. Вероятно по тази причина са толкоз огромни съдници на другите. Тази невероятна дарба им дава всичко належащо, с цел да схващат добре хората и да ги преценят.

Скорпион

Дарът на боговете за Скорпиона е пристрастеността. Зодията е благословена с необикновено възприятие за личната им стойност и това им дава способността да „ ловуват “ и да преследват каквото пожелаят.

Стрелец

Дарът на боговете за Стрелеца е триумфът. Тази зодия се счита за благословена от самия Зевс, даващ всичко належащо. Късметът и триумфът съпътстват този знак до дъно.

Козирог

Дарът на боговете за Козирога е триумфът и изобилието. Но те не реализират елементарно. Трябва да работите и да давате всичко от себе си, с цел да съумеете – най-малко по този начин го вижда Козирогът. Те имат вяра, че същинският триумф идва след твърдоглав труд и всеотдайност.

Водолей

Дарът на боговете към Водолея е удивителната уникалност. Винаги се разпознават. Те са толкоз забавни, като че ли не са от този свят. Тази уникалност обаче може в някои случаи да им сътвори проблеми или да ги изолира, защото те рядко се усещат на място на тази планета.

Риби

Дарът на боговете за Рибите е фантазията. Те невероятна дарба да основават илюзии, целис ветове – по тази причина са толкоз очарователни! Понякога тяхната визия може да им помогне да реализират задачите си, а различен път фантазиите им ги вкарват в клопки!

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР