САЩ си поставят за задача да унищожат Русия, а след

...
САЩ си поставят за задача да унищожат Русия, а след
Коментари Харесай

Медведев: САЩ искат да унищожат Русия и Китай

САЩ си слагат за задача да унищожат Русия, а по-късно и Китай, като това би довело до международна рецесия и колапс, съобщи някогашният съветски президент Дмитрий Медведев, съобщи ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция. Москва обаче в никакъв случай няма да допусне такова развиване на събитията, посочи той в профила си в Телеграм.

Медведев, който е заместник-председател на Съвета за сигурност на Русия, съобщи още, че през последните 30 години " бездарната и примитивна игра на Съединени американски щати е била ориентирана против Русия ". Той добави, че това се изяснява все по един и същи метод от Съединени американски щати, а точно, че Русия е зложелател.

Според високопоставения съветски представител след разрушаването на Русия в листата с цели на Съединени американски щати се подрежда тоталното намаляване на Китай.

" И тогава ще останат единствено няколко стъпки до най-тежката международна рецесия, до енергиен и снабдителен колапс, до отвод от всички системи на групова сигурност ", предизвестява Медведев.

Съединени американски щати са водили безсмислени войни надалеч от своята територия и не ги интересува какво ще се случи с другите страни по-късно, написа още някогашният съветски президент.

Американците не ги интересува бъдещето, когато не става дума за личните им приходи, дом и проекти, акцентира Медведев.

" Навремето бях изумен, когато един от президентите на Съединени американски щати, в отговор на мой въпрос какво ще се случи с близкоизточния район три месеца след американската " помощ ", нехайно сподели: " Ние не мислим толкоз напред във времето. Това е доста дълъг период ", споделя Медведев.

" После стана ясно, че тъкмо това в това се крие същината на метода, по който Съединени американски щати гледат на проблемите на другите. Тях просто не ги интересува с кого какво ще стане. Те и не крият това ", споделя някогашният съветски водач.

Русия би желала да види Съединени американски щати мощна и интелигентна страна, а не финален кей на хора, които последователно изпадат в старческа отпадналост, съобщи Медведев.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР