„САЩ си намериха плашило в лицето на Русия.“ Това заяви

...
„САЩ си намериха плашило в лицето на Русия.“ Това заяви
Коментари Харесай

САЩ превърнаха Русия в плашило

„ Съединени американски щати си откриха чучело в лицето на Русия. “ Това съобщи съветският дипломат в Съединени американски щати Анатолий Антонов, представен от РИА Новости.

Той разяснява новата нуклеарна теория на Съединени американски щати, която беше оповестена през днешния ден. Антонов прикани за деликатно изследване на документа. Според него е значимо да има спомагателни диалози по въпроса.

„ Те си откриха чучело в лицето на Русия, с което да оправдаят повишението на военните си разноски. Разбираме, че зад това стоят трилиони долари, които би трябвало да бъдат налети във военнопромишления комплекс.

В документа се вършат заключения, че с помощта на тази ослепителен теория през днешния ден американските дипломати могат да приказват по света от позиция на силата. Ат позицията на съветски посланик ще кажа, че с нас надали би трябвало да се приказва от позицията на силата, надали би трябвало ни се приказва отвисоко и надали би трябвало да ни се споделя какво и по какъв начин да вършим.

Нужни са контакти и разговор. Аз се безпокоя. Това е антируска логичност. Трябва да е ясно кой към какво се стреми “, съобщи Антонов.

Очакват се диалози сред съветски и американски представители.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР