САЩ ще започнат да десантират помощ от въздуха в Газа,

...
САЩ ще започнат да десантират помощ от въздуха в Газа,
Коментари Харесай

Джо Байдън казва, че САЩ ще десантират помощ от въздуха в Газа, тъй като заплахата за цивилните нараства

Съединени американски щати ще стартират да десантират помощ от въздуха в Газа, сподели президентът на Съединени американски щати Джо Байдън в петък, на фона на все по-остра филантропична рецесия на място след месеци на Израелски офанзиви в анклава.

Решението идва, защото администрацията на Байдън става все по-загрижена за опасността за цивилните и защото доставките на помощ в обсадения анклав са съществено прекратени и помощта не доближава до най-нуждаещите се хора.

Решението на Съединени американски щати също идва ден откакто повече от 100 палестинци бяха убити по време на безреден опит за снабдяване на помощ на цивилни в Северна Газа. Палестинските управляващи споделиха, че израелските войски са разкрили огън по хората, до момента в който са се втурвали към храната. Израел сподели, че някои хора са били убити при бързане към камионите с помощ.

„ Трябва да създадем повече и Съединените щати ще създадат повече и през идващите дни ще се присъединим към нашите другари от Йордания и други, с цел да обезпечат десантиране на доставки “, сподели Байдън, добавяйки, че Съединени американски щати също...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР