САЩ ще наложат икономически санкции на Турция заради инвазията в

...
САЩ ще наложат икономически санкции на Турция заради инвазията в
Коментари Харесай

Тръмп обяви мита за Турция

САЩ ще наложат стопански наказания на Турция поради нашествието в Сирия. Скоро ще подпиша изпълнителен декрет, с който ще наложа наказания против сегашни и някогашни чиновници на турското държавно управление и против всички лица, които вземат участие в дестабилизиращите дейности на Турция в североизточната част на Сирия, написа президентът Доналд Тръмп в Туитър.

Освен това президентът има намерение да усили митата за стомана до 50%, т.е. до равнището, което беше в действие до намаляването им през май тази година. Съединени американски щати също ще прекратят договарянията под егидата на Министерството на търговията по отношение на комерсиална договорка за 100 милиарда $ с Турция, написа БГНЕС. “Указът ще разреши на Съединените щати да наложат мощни спомагателни наказания на тези, които са забъркани в съществени нарушавания на правата на индивида, които попречват прекратяването на огъня и връщането на принудително разселените лица, които принудително ще връщат бежанци или застрашат мира, сигурността и стабилността в Сирия”, сподели Тръмп.

Действията на Турция водят до филантропична рецесия и основават условия за възможни военни закононарушения. Затова Турция е длъжна да подсигурява сигурността на цивилните, предизвести още американският президент, който назова турската интервенция в Северна Сирия „ безразборни набези против цивилни лица “.Той изиска от Анкара плануваното завръщане на сирийските бежанци да бъде безвредно и непринудено.

Съединените щати нападателно ще употребяват стопански наказания против тези, които оказват помощ, предизвикват и финансират тези зли дейности в Сирия. Аз съм изцяло подготвен да унищожа бързо турската стопанска система, в случай че турските водачи продължат по този рисков и унищожителен път, заключи Тръмп.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР