САЩ са изпаднали в истерия след оттеглянето си от ядреното

...
САЩ са изпаднали в истерия след оттеглянето си от ядреното
Коментари Харесай

Иран обвини САЩ в истерия заради ядреното споразумение

САЩ са изпаднали в нервност след отдръпването си от нуклеарното спразумение и неспособността си да му намерят опция. Това се споделя в изказване на Бахрам Газеми, представител на иранското външно министерство, представен от Агенция Франс Прес.

Той разяснява речта на американския държавен секретар Майк Помпео, в която гневно се разяснява иранската политика в района. Съединени американски щати няма да разрешат на Иран да трансформира Сирия в идващия Ливан и ще работи с сътрудниците си за "изгонването на всички ирански бойци " от Сирия, сподели топдипломатът.

Това е поредна иранска офанзива против Съединени американски щати за последните дни. Министърът на петрола на Иран Биджан Занганех разгласи, че глобите на Съединени американски щати против страната му са "напълно противозаконни " и Техеран няма да ги съблюдава.

Американският президент Доналд Тръмп изтегли Съединени американски щати от интернационалното нуклеарно съглашение за иранската нуклеарна стратегия през май 2018 година и възобнови глобите против Техеран.Ислямската република е в листата със спонсори на тероризма.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР