САЩ разполагат с достоверна информация, че Русия съставя списък с

...
САЩ разполагат с достоверна информация, че Русия съставя списък с
Коментари Харесай

САЩ: Русия има списък с украинци, които да бъдат убити или изпратени в лагери

Съединени американски щати разполагат с достоверна информация, че Русия сформира лист с украинци, които " да бъдат убити или изпратени в лагери след военна окупация ". За това се предизвестява в от посланика на Съединени американски щати в организацията - Батшеба Нел Крокър, оповестява " Вашингтон поуст ".

В писмото се твърди, че измежду проектите на Москва след реализирането на нашествието в Украйна са изтезания, насилствени изгубвания и " необятно публикувано човешко страдалчество ". Не се прецизира обаче по какъв начин е била получена тази информация.

На фона на възходящата ескалация към спора в Украйна Съединените щати показват " надълбоко безпокойствие " и предизвестяват за евентуална " злополука в региона на човешките права ".
 Съединени американски щати разполагат с нови данни за идна офанзива на Русия против Украйна
Съединени американски щати разполагат с нови данни за идна офанзива на Русия против Украйна

На военните командири са дадени разпоредби за нахлуване…

Според получената от Вашингтон информация съветските сили евентуално ще употребяват смъртоносни ограничения за разпространяване на мирни митинги или за противопоставяне по различен метод на мирни прояви на хипотетична опозиция от страна на цивилното население.

Предупреждава се, че съветската инвазия в Украйна може да докара до о твличания и изтезания и да бъде ориентирана против политически дисиденти, публицисти, антикорупционни деятели, религиозни и етнически малцинства, както и лица от ЛГБТИ общността.

По-рано стана ясно, че Съединените щати разполагат с които сочат, че н а съветските военни командири е разпоредено да подхващат офанзива против Украйна.

наоколо до украинската граница породиха съмнения у Запада, че Москва възнамерява нахлуване против Украйна. Въпреки че тя се възползва от обстановката, с цел да сложи настояванията си за гаранции в областта на сигурността от страна на Запада, които включват преустановяване на възможното разширение на НАТО на изток и налагането на публично несъгласие върху опцията Украйна да се причисли към Алианса.
 Лавров: В Донбас се изпращат наемници, с цел да извадят Русия от равновесие
Лавров: В Донбас се изпращат наемници, с цел да извадят Русия от равновесие

Москва упрекна Киев в пряк отвод да съблюдава Минските споразумения
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР