САЩ и техните съюзници няма да изтеглят своите военнослужещи преди

...
САЩ и техните съюзници няма да изтеглят своите военнослужещи преди
Коментари Харесай

САЩ няма да изтегля военнослужещите си преди да бъде постигнат мир в Сирия

САЩ и техните съдружници няма да изтеглят своите военнослужещи преди дипломатите да завоюват мир, съобщи министърът на защитата Джеймс Матис, заяви Voice of America, представено от организация " Фокус ".
Това е един от най-силните знаци, че евакуиране на американските военнослужещи няма да се случи скоро.
Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи през миналата седмица, че желае да изтегли американските военнослужещи относително скоро, само че, наподобява, съумя да сдържи тази позиция изразявайки предпочитание да остави „ мощен и дългогодишен отпечатък “.
Отпечатък на боен език най-често значи наличие на американски военнослужещи.
Матис съобщи, че Съединени американски щати и неговите съдружници са на ръба на победа над " Ислямска страна " и добави, че не би оставили Сирия просто по този начин, до момента в който още е в положение на война. „ Не желаеме просто да се изтеглим преди дипломатите да са спечелили мира. Първо печелиш борбата – след това и мира “, съобщи Матис пред кореспонденти в Пентагона.
Той добави, че ще се вижда по-късно с пратеника за Сирия на Организация на обединените нации Стафан де Мистура, с цел да „ видя до каква степен е женевският развой и какво можем да създадем ние, с цел да помогнем “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР