САЩ и Китай ще проведат преговори за борба с наркотиците

...
САЩ и Китай ще проведат преговори за борба с наркотиците
Коментари Харесай

САЩ и Китай ще проведат преговори за борба с наркотиците след задната тайландска среща

Съединени американски щати и Китай ще проведат договаряния за битка с опиатите в Пекин идната седмица, откакто съветникът по националната сигурност на Съединени американски щати Джейк Съливан и китайският външен министър Ван И се срещнаха в Банкок в опит за в допълнение стабилизиране на връзките.

Белият дом сподели, че Съливан и Уанг приветстват напредъка в напъните за противопоставяне на търговията с опиати, защото и двете страни се приготвят да проведат първата среща на работна група, основана по времето на президента Джо Байдън организира среща на върха с китайския си сътрудник Си Дзинпин в Сан Франциско през ноември.

Белият дом сподели, че срещата е „ част от напъните за поддържане на отворени линии за връзка и отговорно ръководство на конкуренцията “, които са били контрактувани от Байдън и Си.

В него се споделя, че и двете страни приветстват неотдавнашните старания за стабилизиране на връзките, в това число възобновяването на договарянията сред американските и китайските военни, които Китай спря през 202...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР