САЩ днес потвърдиха смъртта на деветима американци в Израел в

...
САЩ днес потвърдиха смъртта на деветима американци в Израел в
Коментари Харесай

9 американци са загинали в Израел. Великобритания се опасява за 10 свои

САЩ през днешния ден потвърдиха гибелта на деветима американци в Израел в резултат на насилието в израелско-палестинския спор и прибавиха, че други техни жители са в неопределеност, съобщи Ройтерс.
Прочетете още
" В този миг можем да потвърдим гибелта на деветима американски жители ", съобщи представителят на Държавния департамент на Съединени американски щати Матю Милър. " Можем да потвърдим, че има американски жители в неопределеност и работим с нашите израелски сътрудници, с цел да установим тяхното местонахождение ", добави той.

Самоличността на убитите американци към момента не са били открита.

" Поднасяме най-дълбоки съболезнования на жертвите и на фамилиите на всички наранени и пожелаваме на ранените бързо възобновяване. Продължаваме да следим ситуацията от близко и да поддържаме връзка с нашите израелски сътрудници, изключително с локалните управляващи ", сподели представител на американския съвет по националната сигурност.

Междувременно Би Би Си заяви, като се базира на формален източник, че Англия се притеснява, че повече от десетима британци са измежду убитите или в неопределеност в Израел.

Посолството на Русия в Израел пък заяви, че минимум четирима съветски жители публично се водят за безследно изчезнали след офанзивите от страна на " Хамас ", съобщи ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР