Сашо Кадиев се паряса и Таня светна! Таня Тончева – екс

...
Сашо Кадиев се паряса и Таня светна!
Таня Тончева – екс
Коментари Харесай

Бившата на Сашо Кадиев се роди без него: Таня грее до нов мъж!

Сашо Кадиев се паряса и Таня светна!
Таня Тончева – екс половинката на Сашо Кадиев, безусловно се „роди“, откогато не са дружно. Знаем, че двамата имаха дългогодишно общуване, от което се роди и дъщеричката им Катя. Но по този начин и не стигнаха до олтара, а и няма да забравим по какъв начин пред цяла България преди време Сашко се изцепи, че Таня не била огромната му обич.
 Сашо Кадиев
Таня Тончева наподобява щастлива без Сашо Кадиев

Предполагаме, че самата Тончева още повече не е могла да не помни тези „мили“ слова, както и редицата други „малки камъчета“, обърнали в един момент каруцата на връзките им. И до момента в който Сашето си мислеше, че ще се фука наляво-надясно с новото си съвсем малолетно завладяване Ивелина Чоева, а някогашната му ще бави детето и ще вехне от тъга по него, нещата се обърнаха.

Таня освен не наподобява унила, а в противен случай – разцъфна, подмлади се, светна. Крайно евентуално е повода за това „прераждане“ да е ей този хубавец на фотографията, с който Тончева е заформила връзка. Двамата не са оповестили още обществено връзките си, само че и слепец ще види химията посред им.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР