Сашо Кадиев реши най-накрая да се махне от телевизията и

...
Сашо Кадиев реши най-накрая да се махне от телевизията и
Коментари Харесай

Всички чакаха реакцията на Деси след напускането на Кадиев, а тя изненада с тези думи

Сашо Кадиев реши най-сетне да се махне от малкия екран и да обърне внимание на театралната си кариера и най-много на персоналния си живот. Новата му половинка Ивелина Чоева има потребност от повече внимание и с цел да не провали и тази си връзка реши да отдели повече време на себе си и фамилията. 

Решението му да не е част от „ Преди обед “ донесе доста сълзи на негови сътрудници и другари. Но всички чакаха каква ще бъде ракцията н неговата екранна половинка Десислава Стоянова, с която май не са изключително близки.

„ Тръгнахме несигурно, само че стигнахме надалеч, свършихме доста работа и преживяхме доста страсти дружно. Последните 12 телевизионни сезона бяха едно необикновено премеждие. А последният ни диалог със Сашо Кадиев във вчерашния ефир на Преди обед е нещо, което ще помня постоянно.

Оттук нататък му поисквам да реализира смяната, която си пожела, а на себе си поисквам ефирът да ме среща с повече събеседници, които са тъкмо толкоз почтени, директни и откровени, колкото той беше през вчерашния ден “, написа тя след бомбата в ефир, че Кадиев няма да е част от „ Преди обед “./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР