Сашо Кадиев изживя пълен кошмар наскоро по време на екскурзия

...
Сашо Кадиев изживя пълен кошмар наскоро по време на екскурзия
Коментари Харесай

Нови кошмарни подробности за лятната почивка на Сашо Кадиев с дъщеря му в Турция

Сашо Кадиев изживя цялостен призрачен сън неотдавна по време на екскурзия до Турция. В южната ни съседка той е бил дружно с дъщеричката си Катерина, само че още от първия ден на престоя им случките били все с противен привкус.

Актьорът желал да прекара няколко дни с щерка си в Анталия, само че още щом пристигнали, открил, че нито хотелът, нито стаята изглеждали по този начин, както на фотосите. Наложило се да я сменят, а най-после и рейс блъснал таксито, в което пътували.

" Реших това лято да отидем в чужбина единствено двамата. В един от най-големите аквапаркове в Европа – The Land of Legends в Анталия. Бяхме 3-4 дни. Как стартира премеждието в Турция – запазил съм някаква квартира, която я дават на фотосите с хубава поляна, в далечината се вижда морето, с някаква верандичка. Радваме се. Пристигаме на летището, взимаме си едно такси и тръгваме за там. Но идваме в един квартал, който е смут.

Военна конюнктура нищо не е. Всичко е разрушено, строи се отначало, няма пътища, всичко е в дупки. Викаме си: " Ние тука ли сме, правилно? ". Ужасяваща история. Самата кваритра не е неприятна, само че ситуацията в профил – смут. Далеч от парка и от всичко. Звъня на хората, които са ни я дали, че не желаеме да оставаме, само че от там ни споделят, че не се връщат пари. Кати ми вика " Тати, какво ще вършим в тая съсипия? " И сменихме хотела. Отписах на парите, макар че не бяха доста малко ", споделя Кадиев.

" Тръгваме, само че няма хотели. Отварям уеб страницата, всичко цялостно. В Анталия си е сезон. И намирам едва-едва един сред мотел и хотел, който отново не е на ниска цена. Казват, че в Анталия е на ниска цена, само че не е. В квартала кокошки търчат по пътя, някакви пичове карат каруци. На потегляне с таксито се качваме малко на горе и един рейс не ни вижда и продължава да си слиза към нас. Шофьорът на таксито стартира да свирка, само че оня си ни удари начело. Блъсна колата. Не стана кой знае какво, само че колата счупена начело. Почнаха водачите да се карат на турски. Викам си – първо не можем да се настаним, в този момент ни удариха. Абе, положително начало в Турция. Поне на аквапарка да отидем ", показа известният артист и водещ, написа show.blitz.bg.

" Хванахме друго такси, влизаме в оня хотел, а там друга история – 40 градуса, а климатикът я работи, я не. Детето пита какво ще вършим, крещя: " Сложи банския и отиваме на аквапарка ". По едно шосе вървяхме към него на 40 градуса, само че на аквапарка бяха огромни купони. В края на краищата си изкарахме хубаво, забавлявахме се, ходихме по заведения за хранене, пешком, прибирахме се вечер, разхождахме се ", сподели още Кадиев.

" След два дни в България, като се прибрахме, крещя: " Кати, искаш ли да те повеждам в Дисниленд в Париж? ", а тя дава отговор: " Предпочитам да си остана сама. Тука при баба е най-хубаво ", приключи с усмивка описа си артистът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР