Сашо Кадиев избухна с много остри думи срещу колежката си

...
Сашо Кадиев избухна с много остри думи срещу колежката си
Коментари Харесай

Лют скандал в „Преди обед“! Кадиев се озъби грозно на Деси, намеси детето си: Глупости! Кой ти го каза?!

Сашо Кадиев избухна с доста остри думи против колежката си в „ Преди обед “, а мотив се оказа… компютърът.
Лют спор се развихри в студиото на „ Преди обед “ по тематика, която разделя родителите у нас на две групи. Водещият Александър Кадиев и артистът Дони седмичен коментатор в предаването, остро се опълчиха на концепцията, че децата би трябвало да се лимитират в използването на таблети и други електронни устройства.
Деси Стоянова и спортната новинарка Цвета Евтимов, която е майка на 4 деца, застанаха на другата позиция колкото по-късно и по-малко, толкоз по-добре.
„ Това са нелепости! “, съобщи непосредствено Кадиев, сърдит на изказванията, че устройствата и интернет са нездравословни за децата. Сашо съобщи, че игрите навън, които се сочат като доста по- потребни от компютрите, в действителност са по-опасни.
„ Едно дете може да се спъне, да падне, да се удави “, скара се артистът. Той съобщи, че е назадничаво едно дете в първи клас да няма личен таблет, предава Марица.
Колежката му Деси Стоянова се опита да му се опълчи с довода, че всички проучвания демонстрират, че въздействието на „ екраните “ върху децата е отрицателно.
„ Кой ти го сподели това? Първото цифрово потомство още не е минало “, сопна се Кадиев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР