Саша Илич не бе доволен от играта и представянето на

...
Саша Илич не бе доволен от играта и представянето на
Коментари Харесай

Саша Илич: Мачът може да се определи като кошмарен

Саша Илич не бе удовлетворен от играта и представянето на ЦСКА против Сепси в мача от втория прелиминарен кръг на Лигата на конференциите. Наставникът на " алените " осъди грешките на играчите и насочи рецензии към неналичието на задоволително скорост в техните дейности.

" Впечатленията ми от през днешния ден не са положителни. Сепси бе по-добрият тим. Трябва да се знае, че в случай че искаш да играеш мачове в европейските шампионати, не би трябвало да допускаш такива неточности, каквито ние направихме в този мач " стартира той.

" Освен двете неточности при головете, имаше и други, които са неприемливи за такова равнище на футбол. Мачът може да се дефинира като призрачен. Не би трябвало да вършим сходни неточности, в случай че желаеме да продължим. Имаме втори мач, само че би трябвало да променим тези неща ", продължи експертът.

" Когато изгубиш с 2:0 като хазаин, възможностите много понижават. Ако покажем игра, в която няма сходни неточности, имаме опция да продължим. Сепси е тим, който играе фантастично на контраатаки. Най-големият ни проблем беше, че не можехме да изнасяме топката – беше доста значимо ", добави треньорът на ЦСКА.

" Другото нещо, което е извънредно значимо в европейските мачове е, че би трябвало да се бяга доста без топка, само че не го направихме. Трябва да е ясно на всички, че ни чака доста тежък втори мач. Ще ни бъде доста мъчно. Очаквам доста повече от футболистите. Това са играчите, с които разполагаме ", приключи Саша Илич.

Вижте във видеото какво още сподели Саша Илич!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР