Съседка на Ради и Илияна Еневи от блока на улица

...
Съседка на Ради и Илияна Еневи от блока на улица
Коментари Харесай

Съседка на Ради и Илияна, коментира дали жената наистина може да е заклала мъжа си!

Съседка на Ради и Илияна Еневи от блока на улица " Димо Хаджидимов " призна, че е в стрес от новината за тяхната гибел, съобщи plovdiv24.bg.

" Два-три пъти съм ги виждала, не е имало никакви недоволства от тях, в никакъв случай не е викана полиция. Никога не съм чувала да има проблеми тук във входа “, съобщи Зина Александрова.

" Не мога да си обясня това, което е станало. Познавам доста добре момчето. Учудена съм, в стрес съм... просто не знам... Не мога да си го обясня. Ради беше добър човек. Не мога да кажа дали дамата е отговорна за цялата тази покруса. Детенцето им е малко – на месеци. Питах какво се случва с него, само че не ми споделиха “, добави още Зина Александрова.

Видео от думите на съседката може да видите ТУК!

БЛИЦ напомня, че през вчерашния ден бяха открити окървавените тела на младо семейство в пловдивския квартал " Кючук Париж ". Двойката имала 7-месечно бебе, което стояло цяла нощ и съвсем през целия ден в жилището, плачейки до окървавените тела. По първични данни дамата е заклала брачна половинка си от ревнивост, а след това е решила да постави край и на своя живот.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР