Съседи са чули викове за помощ, МВР не разполагало с

...
Съседи са чули викове за помощ, МВР не разполагало с
Коментари Харесай

Не са открити наркотици в кръвта на вокалиста на Gravity Co

Съседи са чули крясъци за помощ, Министерство на вътрешните работи не разполагало с данни за нанесен побой над мъжа
В кръвта на Явор Захариев, вокалист на групата Gravity Co, не са били открити следи от опиати. Това удостовери сестра му Рая в собствен пост във Facebook. Според нея той е бил пребит. От Министерство на вътрешните работи пък обявиха, че не разполагат с задоволително данни за нанесен побой над мъжа.

Явор бе открит в дома си, целият в кръв и със строшен нос. Веднага се появиха подозрения, че музикантът е бил пребит, само че те бяха отхвърлени от полицията защото нямало следи от щурм. Вместо това виновността бе хвърлена върху евентуална свръхдоза, която е довела вокалиста до безпомощно положение.

"Искаме да се обърнем и към тези, които побързаха да го нарекат наркоман или да подчертаят с огромни черни букви, че той е изгубил битката си с опиатите, написа Рая. - На всички Вас държим да кажем, че това не е следващата наркоманска история, която от първия миг ни нагнездихте принудително в главите, без даже да знаете какво тъкмо се е случило по непотвърдени данни. По извънредно....и подчертаваме, по извънредно доказани данни, Явор не е имал опиати в тялото си. Абсолютно никакви. Явор е бил обичай...пребит от бой” написа сестра му във Facebook.

Според коментар под обявата съседи на младият музикант са чули крясъци за помощ, идващи от жилището му, само че никой не се отзовал, тъй като не знаели защо става дума.
Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов разяснява, че вътрешното ведомство не разполага с задоволително данни, че Явор е бил пребит.

Когато е получен сигнал за случая с господина, в началото се работеше по версия, че може да е бил пребит. Отивайки на място обаче вратата беше заключена от вътрешната страна. Телефонът му беше вътре, не е имало връзка с него от няколко дни. Тогава не получихме данни, че може върху него да е упражено принуждение. А какви са резултатите от аутопсията, не мога да ви кажа, сподели Иванов.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР