Със заслужена ваканция на Бали се глези едно от „златните

...
Със заслужена ваканция на Бали се глези едно от „златните
Коментари Харесай

„Златната” Християна отдъхва на Бали

Със заслужена почивка на Бали се глези едно от „ златните момичета” Християна Тодорова. Тя и гаджето й Мишо избягаха от студа, чак на другия завършек на планетата. Двойката избра Индонезия и по-точно Бали за своята почивка. Гимнастичката и обичаният й са в комплекс в Гианяр, където се любуват на вълнуващи прекарвания.

Двойката се радва на усамотение и комфорт в дребна вила измежду природата, написа „ България днес”. Двамата разполагат с цялостни улеснения и личен плувен басейн. Тодорова и Михаил са дружно от две години като постоянно се отдават на пътувания. Най-любима им е Италия, където постоянно могат да бъдат засечени във Флоренция, Венеция, Рим, а когато имат време отскачат и до по-далечни кътчета от света.

Преди да замине за Бали, Хриси се изяви в „ Черешката на тортата”, където показ неповторими кулинарни умения. Тя даже накара една от най-хубавите актриси–кулинари–Катето Евро да си оближе пръстите, както и Ралица Паскалева, Ники Илиев и Георги Мамалев.

Самата тя обаче се майтапи, че тъкмо поради храната едно време е била най-големият призрачен сън на Илиана Раева. А повода е непрекъснатата борба на спортистите с килограмите и суровите диети, които би трябвало да съблюдават, написа „ България днес”.

Режимът на девойките бил в действителност доста строг–по едно яйце на грил за целия ден при усилени тренировки. Гладът бил най-естествения й сателит, а това се отразило и на метаболизма й.

Красавицата открила, че това, което губи за седмица апетит след това качва единствено за ден обикновено хранене. Имало моменти, в които волята й била на ръба, а един път, до момента в който били на подготвителен лагер във Варна, не издържала и си споделила „ Край!” Взела самолета за София, решена да приключи всичко.

Човекът, който я предиздвикал да се върне назад била Илиана Раева. Тя я предиздвикала да се прибере с думите: „ Ние сме твоето семейство. Напускаш фамилията си ли?”.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР