Със заповеди на служебния премиер Стефан Янев на длъжността зам.-министър

...
Със заповеди на служебния премиер Стефан Янев на длъжността зам.-министър
Коментари Харесай

Съветник на Комитова става зам.-министър в МРРБ |

Със заповеди на служебния министър председател Стефан Янев на длъжността зам.-министър на районното развиване и благоустройството са назначени Иван Шишков и Валентин Граматиков .

Иван Шишков е консултант в политическия кабинет на министъра на районното развиване и благоустройството от май 2021 година до сегашния миг. Преди това дълги години е работил в общинската администрация на Община Драгоман и на Столичната община, като в това число е заемал длъжностите основен проектант на Община Драгоман и основен проектант на столичните региони „ Триадица “ и „ Банкя “. Завършил е Университета по архитектура, строителство и геодезия в София.

Валентин Граматиков е дълготраен финансов управител на Националния боен университет „ Васил Левски “ във Велико Търново. В същото висше образователно заведение е бил и учител. Завършил е Военната академия „ Георги Стойков Раковски “ в София. Притежава и просветително квалификационна степен „ магистър “ по финанси от Великотърновския университет „ Св. Св. Кирил и Методий “.

Шишков и Граматиков заменят отстранените Тодор Анастасов и Валентина Върбева.

Името на Шишков нашумя около абсурда с павилиона-убиец, когато от токов удар почина 16-годишно момче. Тогава Шишков бе основен проектант на " Триадица " и напусна след случая.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР